Masuvauva-ryhmä odottajille TLT keväällä 2019 Oulu, Mielenliikkeet, Jessica Luhtaniemi

Syksyllä 2019 aloittaa Baby Ballet vauvalle ja vanhemmalle!

Mitä mukavaa voisin harrastaa vauvan kanssa, niin että vauva voisi olla lähellä minua koko ajan? Kiinnostaisiko klassinenbaletti?

Tunneilla tehdään helppoja klassisenbaletin liikesarjoja vauvan kanssa. Teemme tankosarjoja ja tanssien keskilattialla. Vauva voi olla sylissä, kantoliinassa tai kantorepussa liikkuvissa harjoitteissa.

Klassinen musiikki rauhoittaa mieltä ja baletinharjoitukset vahvistavat sinun ja vauvasi kehoa.

Mukaan tarvitset mukavan vaatetuksen, oman jumppamaton, kantoliinan tai kantorepun, jossa vauvaa voi kantaa, jotta saat vapaat kädet tanssia.

Ohjaajana Jessica Luhtaniemi, kolmen lapsen äiti, jolla on vahva klassisenbaletin tausta ja lähellä sydäntä ovat perheiden hyvinvointi. Hän toimii Oulussa tanssi-liiketerapeuttina raskaanaolevien, aikuisten ja ikäihmisten kanssa.

Ryhmään mahtuu 10 paria.

Lisätiedot puhelimitse Jessica 044 0300344
tai alla olevasta linkistä.

Ilmoittaudu tästä!
Kisu- ryhmä kuva

Syksyllä aloittaa uudet tanssilliset KISU-ryhmät! Ryhmiä on vanhemmalle ja vauvalle (0-1v), sekä taaperoille (1-2v ja 3-4v)!

Nämä tanssilliset tunnit ovat sinun ja lapsesi yhteinen hetki ja harrastus, jossa tehdään vuorovaikutteista tanssia, leikkejä ja loruja. Tanssia tehdään luovasti, ohjatusti huomioiden vauvan kehitys. Tunnit ovat lapsentahtisia ja rennon hauskoja! Tanssin lisäksi tunnilla korostuu vauvalle tärkeitä asioita:

  • hellä hoivakosketus
  • lempeä katse ja ääni
  • läsnäolo ja läheisyys vauvan kanssa myös tanssin ja liikkeen kautta.

Nämä teemat vahvistavat vauvan ja sinun suhdetta ja rakentavat vauvan hyvää itsetuntoa. Lisäksi molempien keho vahvistuu ja mieli virkistyy liikkumisen myötä.

Pysy kuulolla! Ilmoitamme tarkemmat tiedot aloittavista ryhmistä kesän aikana. Oikein lämpimästi tervetuloa mukaan mukavan harrastuksen pariin!

 

Tiedustelut puhelimitse Jessica 044 0300344 
tai alla olevasta linkistä.

Ilmoittaudu tästä!
Masuvauva-ryhmä odottajille TLT keväällä 2019 Oulu, Mielenliikkeet, Jessica Luhtaniemi

Masuvauva-ryhmä odottajille keväällä Lauantaisin 4.5-1.6.2019 klo 13.30-15.00.

Odotusaika on psyykkisesti tärkeä herkkyyskausi, jonka aikana suhde vauvaan alkaa kehittymään. Tiesitkö, että olet kehollisessa kosketuksessa ja vuoropuhelussa vauvan kanssa koko raskauden ajan? Millainen nyytti mahtaa olla? Millainen vanhempi minusta tulee?

Ryhmässä rakennetaan yhteyttä vauvaan ja löydetään keinoja rentoon oloon tanssi- liiketerapeuttisin menetelmin. Ryhmässä tehdään helppoja keho työskentelyharjoituksia, joilla voit vaikuttaa omaan ja vauvan hyvinvointiin. Kehotyöskentelyn lisäksi puramme harjoitukset piirtämällä tai muilla taideterapeuttisilla menetelmillä. Ryhmässä on tilaa pohtia mieltä askarruttavia asioita muiden odottajien kanssa.

Tapaamiset Kulttuuritalo Valve tanssisali 3, Hallituskatu 7, Oulu.

Kurssin hinta 100€/ 5 krt + alku- ja loppuhaastattelu (opiskelijat ja työttömät 80€)

Ryhmään mahtuu 8 odottajaa.

Ohjaajana tanssi-liiketerapeutti Jessica Luhtaniemi, kolmen lapsen äiti.

Tiedustelut puhelimitse Jessica 044 0300344
tai alla olevasta linkistä.

Tiedustelut tästä!